Львівський оперний театр на третьому місці серед театрів України за доходами

1421 0
Йдеться про 31,5 млн грн доходів за 2023 рік.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Театр опери та балету ім. Соломії Крушельницької у 2023 році посів третє в Україні місці за розмірами доходів. Про йдеться у дослідженні аналітичного порталу YouControl.Market.  

Відтак, доходи Львівської опери становили 31,5 млн грн. Кращий результат показав лише Національний театр опери та балету України імені Т.Г. Шевченка (53,5 млн грн) та Драматичний театр імені Івана Франка (45,8 млн грн). Обидва переможці рейтингу розташовані в Києві. 

Також додамо, що Львівська опера посіла четверте місце за об’ємом державного фінансування, яке у 2023 році становило 169,1 млн грн. Натомість загальна сума, яку держава виділила в межах програми «Фінансова підтримка національних театрів»– 1,3 млрд грн.

Нагадаємо, що Військові та їхні сім’ї зможуть безкоштовно відвідати вистави у Львівському академічному обласному театрі ляльок. Детальніше – за посиланням.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!