Палац мистецтв у Львові за понад 9,7 млн грн відремонтує «Неопалима купина»

1420 0
ТОВ «Неопалима купина» було єдиним учасником торгів за виконання робіт.
Фото: Львівський палац мистецтв

Фото: Львівський палац мистецтв

ТОВ «Неопалима купина» перемогла у тендерній пропозиції та уклала договір з комунальним закладом Львівської облради «Львівський палац мистецтв» на проведення капітального ремонту частини приміщень. Виконати ці роботи заплановано до 31 грудня 2024 року. 

Зазначимо, що ТОВ «Неопалима купина» було єдиним учасником торгів за виконання робіт. У пропозиції вони вказали ціну, яка менша від стартової на 1172 грн – тепер приблизна вартість робіт становить 9 733 224 грн. 

Читайте також: Майданчик для гвинтокрилів у львівській лікарні коштуватиме 25,8 млн грн 

За даними аналітичного центру YouControl, ТОВ «НЕОПАЛИМА КУПИНА» зареєстрована у м. Судова вишня Яворівського району та веде свою діяльність з 1995 року. Основним видом діяльності товариства є будівництво житлових та нежитлових приміщень. Його засновником є Віталій Галинський, а В.О. директора – Роман Хайнус. До цього ТОВ «Неопалима купина» вже займалось багатьма державними замовленнями, до прикладу – будівництво ЦНАПу у Судовій вишні, капітальний ремонт у Підбузькому геріатричному пансіонаті, капітальний ремонт у Трускавецькій клінічній лікарні.   

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv вже розповідало про цю тендерну пропозицію детальніше. Ознайомитися із нею ви можете тут.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!