Майданчик для гвинтокрилів у львівській лікарні коштуватиме 25,8 млн грн

1120 0
Він слугуватиме злітно-посадковим аеродромом для гвинтокрилів.
Фото: Лікарня Святого Пантелеймона Першого територіального медоб’єднання Львова / Галнет

Фото: Лікарня Святого Пантелеймона Першого територіального медоб’єднання Львова / Галнет

Комунальне некомерційне підприємство «Львівське територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» 14 липня опублікувало тендер на сайті електронних закупівель Prozorro. Йдеться про проведення конкурсу на будівництво злітно-посадкового майданчику гвинтокрилів на вул. І. Миколайчука,9. 

Подати заявки на участь потрібно до 22 липня, аукціон проведуть аукціон 24 липня. Початкова ціна проєкту становить 25 836 740 грн. Джерелами фінансування стали державний бюджет України та кошти від господарської діяльності некомерційного підприємства. З першого на це витратять 3 607 408 грн

Виконати роботи планують до 31 грудня 2023 року, однак термін може продовжитись.

Читайте також: У львівській лікарні за понад 7 млн грн хочуть закінчити ремонт одного з відділень

Зазначимо, що йдеться про майданчик для гвинтокрилів на лікарні швидкої допомоги, що на Миколайчука, 9, ведеться вже не вперше. Попередній тендер на виконання цих робіт був проведений ще у 2021 році. Тоді вартість проєкту становила 19 571 228 грн, а переможцем стало ТОВ «Інтеграл сістемс». Тоді, у зв’язку з воєнним станом, термін виконання робіт продовжили до 31 грудня 2023 року.   

Нагадаємо, що у вівторок, 11 липня, департамент дорожнього господарства Львівської ОВА опублікував тендер на закупівлю шкільних автобусів. Планують отримати 79 одиниць транспорту.

________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!