Львівський ресторан очолив рейтинг найкращих закладів країни

24744 0
Ресторація Бачевських отримала перше місце у рейтингу найкращих ресторанів України.
Фото:tsinalvivua

Фото:tsinalvivua

Львівську ресторацію Бачевських визнали кращою серед сотні топових ресторанів країни. Рейтинг склав журнал НВ за оцінкою експертів.

Читайте також: «Коронавірус закрив нас у капсулах. і це, без сумніву, вплине на ресторанну культуру». Марк Зархін про бізнес і кухню

Ресторація Бачевських, що у Львові на вулиці Шевській, 8 отримала перше місце у рейтингу сотні кращих ресторанів України. Вона отримала найбільшу кількість схвальних відгуків експертів. «Тут видовищно подають львівський сирник, суп журек або старольвівський салат із буряком, горіхами та чорносливом. Ресторан має власні наливкові підвали та авторську коктейльну карту від бренд-бармена ресторації Івана Зелика», – йдеться у публікації.

Це заклад локальної кухні, його середній чек у – 600 гривень.

Окрім львівського ресторану у десятку кращих входять заклади з Києва і Одеси. Це заклади локальної, італійської, східної, азійської кухні та рибний ресторан.

Читайте ще: Як львівський бізнес переживає кризу та перетворює її у можливості

Додамо, у 2015 році у Львові відомий ресторатор Марк Зархін відкрив ресторацію Бачевських. Бачевські - знана колись родина, яка власними виробами підкорила не лише Львів, але й увесь світ. Вона з кінця 18 століття успішно займалася виробництвом спиртних напоїв і створила першу фабрику з виробництва горілки. Горілка родини Бачевських була першою, яку закуповували в імператорський двір і саме їхній продукт почали пити в ресторанах на рівні з коньяками та граппами. Тому історія горілки як такої почалася з Бачевських і це також частина нашої культури. Знані Бачевські також як меценати і культурні діячі. Ресторація Бачевських це заклад міської галицької кухні. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!