Львівський спортсмен достроково здобув ліцензію на Олімпійські ігри

2659 0
Олімпійські ігри відбуватимуться у Токіо впродовж 23 липня – 8 серпня цього року.
Фото: Фейсбук управління спортуЛМР

Фото: Фейсбук управління спортуЛМР

Львів'янин Станіслав Горуна достроково здобув ліцензію на Олімпійські ігри. Про це інформує управління спорту Львівської міської ради.

Читайте також: Хто із львівських спортсменів може поїхати на Олімпійські ігри. Перелік

Станіслав Горуна на етапі Karate 1 Premier League у Лісабоні, у своїй ваговій категорії до 75 кг вийшов у сутичку за бронзу, де завтра, 2 травня виступатиме проти угорця Габора Харшпатакі.

«Цей факт, вже незалежно від недільного результату, дозволяє Станіславу убезпечити себе від переслідувачів та достроково, ще до останнього етапу відбору, яким буде чемпіонат Європи в Хорватії, здобути олімпійську ліцензію за рейтингом», – йдеться у повідомленні.

За рейтингом на Олімпійські ігри раніше вже відібрали Анжеліку Терлюгу з Одеси (до 55 кг).

Олімпійські ігри відбуватимуться у Токіо впродовж  23 липня – 8 серпня цього року.

Додамо, Станіслав Горуна – український атлет в категорії куміте (до 75 кг) зі Львова. Йому 32 роки. Він є переможцем Всесвітніх ігор 2017 року та Європейських ігор 2019 року. Шестиразовий чемпіон України з карате. Заслужений майстер спорту міжнародного класу. Капітан української національної збірної України з карате.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!