Львівський суд заборонив проросійську партію Вітренко

1035 0
Так, суд у Львові заборонив уже 12 проросійську партію.
Очільния Прогресивної соціалістичної партії України Наталія Вітренко

Очільния Прогресивної соціалістичної партії України Наталія Вітренко

Восьмий апеляційний суд Львова 23 червня заборонив діяльність «Прогресивної соціалістичної партії України». Про це повідомив «Рух Чесно».

Зазначимо, що Проросійський політичний проєкт Прогресивних соціалістів очолює Наталія Вітренко. ПСПУ — єдина партія, яка подавала зустрічний позов і затягувала суд. 

«Це не перший раз, коли партія намагається боротися у судовому порядку. Партія держZрадниці Наталії Вітренко «Прогресивні соціалістична партія України» у 2019 році висувала її у президенти. Але виборці про це так і не дізналися. Вітренко не було як кандидатки у бюлетені», - пише «Рух Чесно».

Читайте також: Львівський суд заборонив партію ОПЗЖ

Нагадаємо, окрім ПСПУ, суд уже заборонив діяльність партій ОПЗЖ,  «Опозиційний блок», «Партії Шарія», «НАШІ», «Блок Володимира Сальдо», «Соціалістичної партії України», партії «Держава», «Соціалісти», «Справедливість та розвиток», «Лівої опозиції» та «Союз лівих сил».

 

 


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!