Львівський театр віддав своє приміщення для волонтерів

2729 0
У Театрі імені Марії Заньковецької у Львові нині збирають допомогу для військових та людей, що залишились у регіонах, які обстрілював окупант.
Фото: Вікторії Савіцької

Фото: Вікторії Савіцької

Національний театр імені Марії Заньковецької у Львові віддав свою сцену та фойє театру для потреб волонтерів. Про це йдеться у Телеграмі Міністерства культури і інформації України.

«Актори плетуть сітки та проводять збір усіх необхідних речей для військових та людей, які через окупантів були вимушені покинути свої домівки. У колаборації з Львівським музеєм історії релігії запустили спільний проект і створюють плакати. Коли кожен в Україні приєднується до боротьби, силу нашого завзятого рою не перемогти ніяким шершням-колорадам», – йдеться у повідомленні.

Додамо, до Львівського військового госпіталю прибувають поранені військовослужбовці, львів’ян закликають приносити одяг для них. Також волонтери надали рекомендації, як готувати і пакувати продукти для військових.

Фото Мінкультури


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!