Центр екстреної допомоги у Львові поповнить свій парк ще на 10 автомобілів

1265 0
Медики закупили автомобілі у ТОВ «Автоспецпром».
Фото: Львівський Обласний Центр Екстреної Медичної Допомоги та Медицини Катастроф

Фото: Львівський Обласний Центр Екстреної Медичної Допомоги та Медицини Катастроф

Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф придбає десять спецавтомобілів за 19,6 млн грн. Товар поставить ТОВ «Автоспецпром». Медики отримають спеціалізовані автомобілі типу В на базі Citroen Jumper. Один такий автомобіль коштує 1,96 млн грн, пишуть «Наші гроші.Львів».

Читайте також: У МОЗ пообіцяли підсилити екстрену медичну допомогу і закупити нові автомобілі

Транспорт укомплектований ношами для транспортування пацієнта, одним кисневим балоном на 2 тис. літрів та портативним балоном на 400 літрів. Для підтримки дихання в автомобілі буде дихальний мішок, ларингоскоп та аспіратор.

До комплектації «швидкої» також входить обладнання для діагностики: апарат для вимірювання кров’яного артеріального тиску, портативний монітор пацієнта, глюкометр для вимірювання рівня глюкози в крові. А також обладнання для першої медичної допомоги, зокрема дефібрилятор у випадку порушення серцевої діяльності, небулайзер для інгаляційної терапії, електрокардіограф, шприцевий насос.

Читайте також: Львівський центр екстреної допомоги отримав 12 нових автомобілів. Фото

За даними YouControl, центр екстреної медичної допомоги має 178 автомобілів. Це вже четверта закупівля центру екстреної медичної допомоги спецавтомобілів за спрощеною «ковідною» процедурою. Загалом упродовж карантину тут замовили 12 автомобілів типу В на 23,5 млн грн, а також шість «швидких» типу С за 16 млн грн. Моделі відрізняються між собою тим, що в машинах типу С також є апарат штучної вентиляції легень.

Компанія «Автоспецпром» зареєстрована 2012 року у Київській області. Вона входить до групи компаній Германа Фісталя, основним напрямком якої є виробництво та продаж медичних товарів під торговою маркою «ТМ Medicare».

Підприємство «Автоспецпром» є одним з найбільших постачальників автомобілів швидкої допомоги для лікарень. З початку 2020 року фірма отримала відповідних державних замовлень на 640 млн грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!