Із фейсбук-сторінки львівського обласного військомату зникли дані про призовників, а саму сторінку заблоковано

4402 0
У коментарях дії військомату розкритикували правозахисники та львів’яни.
Скрін-шот Фейсбук-сторінки львівського військомату

Скрін-шот Фейсбук-сторінки львівського військомату

Актуальну сторінку львівського військового комісаріату, на якій учора оприлюднили понад 15 тисяч персональних даних призовників вночі видалили. Імовірно таке рішення ухвалили після критики правозахисників та місцевих жителів у коментарях під постом. Наразі і сторінка і відповідний запис недоступні.

Читайте також: Чому я не хочу служити в армії. Але, якщо скажуть, буду

Нагадаємо, учора, ближче до вечора, на фейсбук-сторінці  львівського військомату оприлюднили списки тих, хто ухиляється від служби в армії. За законом їм загрожує рік умовного позбавлення волі.

На початку листопада поліція спільно з військовими шукала призовників-ухильників у популярному серед львівської молоді проїзді Крива Липа. Як повідомили пізніше під час брифінгу, поліція проводила в нічному клубі заходи в рамках операції «Мігрант». Під час перевірки документів поліцейські виявили осіб, які перебувають в базі даних ухильників від призову і повідомили про це військових комісарів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!