Львівський волонтер через суд хоче змусити НАБУ втрутитись у будівництво дороги у Східниці

13406 0
Раніше Святослав Літинський звертався до Національного антикорупційного бюро через можливі владні зловживання при затвердженні проєкту будівництва дороги у Східниці.
Фото умовне

Фото умовне

Волонтер Святослав Літинський звернувся до суду із вимогою змусити НАБУ звернути увагу на можливі владні зловживання керівником Львівської ОВА Максимом козицький при затвердженні проєкту будівнитцва дороги у Східниці. Про це активіст повідомив на своїй сторінці у Facebook. 

Раніше волонтер написав звернення до НАБУ, у якому вказав, що у цьому проєкті він вбачає зловживання владними повноваженнями, нецільове витрачання коштів та реальний конфлікт інтересів у цьому проєкті. Відтак, він вимагав відкрити кримінальне провадження, а також перевірити ознаки правопорушення у діях керівника Львівської ОВА Максима Козицького та інших посадовців. 

На зазначений проєкт у 2023 році з обласного бюджету виділили 23 млн 133 тис. грн. 

Нагадаємо, що Львівський активіст і волонтер Святослав Літинський опублікував відео про будівництво дороги у гірському селищі Східниця, яка призначена для доступу до приватного відпочинкового комплексу та проходить через його територію. Деталі –  за посиланням

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!