Львів'янку Ірину Микичак звільнили з посади заступниці міністра охорони здоров’я

5135 0
Ірина Микичак працювала у МОЗ з березня 2020 року.
Ірина Микичак

Ірина Микичак

Кабінет міністрів звільнив Ірину Микичак із посади заступниці Міністерства охорони здоров’я. Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Також уряд звільнив Андрія Вітренка з посади першого заступника Міністерства освіти і науки та перепризначив його заступником міністра. 

Читайте також: Кабмін перепризначив львів'янку Ірину Микичак на заступницю міністра охорони здоров'я

Ірина Микичак зазначила, що завершити роботу в Міністерстві охорони здоров’я  – це її усвідомлений вибір.

«Сьогодні я завершила  роботу в Міністерстві охорони здоров’я. Це мій усвідомлений вибір, бо переконана, що все в житті потрібно робити вчасно….Найбільше радію, що своєю непомітною працею доклалася до дуже багатьох крутих змін в українській медицині. А головне, до порятунку життя людей, до порятунку захисників України»,йдеться в повідомленні.

З її слів, надалі вона планує працювати у Координаційному центрі з психічного здоров'я.

«Свої знання і досвід надалі сконцентрую  на надзвичайно важливому  напрямку відновлення України - роботі у Координаційному центрі з психічного здоров'я, який сьогодні створений при Уряді», – додала вона.

Нагадаємо, лікар-педіатр, львівʼянка Ірина Микичак працювала у МОЗ з березня 2020 року. Перед тим вона очолювала департамент охорони здоров'я Львівської ОДА, але її звільнили через негативну оцінку роботи. Також вона має звання «Заслужений лікар України», була депутаткою ЛМР, є співзасновницею та учасницею низки громадських та благодійних організацій. Ірина Микичак працювала у Перемишлянській ЦРЛ за спеціальністю, була головною спеціалісткою ДОЗ ЛОДА, очолювала львівську обласну дитячу клінічну лікарню Охматдит, із 2003 року працювала у ГУ ОЗ ЛОДА у різних профільних відділах, із 2013 до 2017 року була заступницею директора департаменту ДОЗ ЛОДА, а у квітні 2017 перемогла у конкурсі і очолила департамент.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!