Львів'ян кличуть на акцію в пам'ять про Катю Гандзюк

4834 0
Небайдужих чекають на площі Ринок біля Ратуші сьогодні ввечері.
Фото: Українська правда

Фото: Українська правда

Сьогодні, 4 листопада, у Львові на площі Ринок відбудеться мітинг-реквієм за Катериною Гандзюк «Її вбили», повідомляють організатори. Розпочнеться захід о 19:00.

«Її вбили. Вона не пережила напад. Ми чекаємо об’єктивних даних. Ми далі вимагаємо імена замовників. Тепер уже вбивства», – кажуть ініціатори.

Окрім Львова, такі ж акції сьогодні ввечері пройдуть в Києві та Херсоні, в інших містах по всій Україні.

Катерина Гандзюк – радниця міського голови Херсона, активістка, яка боролась з корупцією в правоохоронній системі. 31 липня нападники облили її сірчаною кислотою. Весь час вона перебувала в лікарні у реанімації, перенесла понад 10 операцій, а сьогодні померла. За попередньою інформацією, у неї відірвався тромб.

«Звертаюся до правоохоронців зробити все можливе, аби вбивці Катерини Гандзюк були знайдені, опинилися на лаві підсудних та були покарані. Ми всі маємо об’єднати зусилля та допомогти правоохоронним органам для того, щоби зло було покаране», – відреагував на звістку про смерть активістки Президент Петро Порошенко.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!