Львів'ян кличуть на концерти в Митрополичих садах. Програма і вартість квитків

5746 0
Три дні поспіль тут відзначатимуть День незалежності України.

У Львові до Дня незалежності на три дні відкриють для відвідувачів Митрополичі сади біля собору святого Юра. З нагоди свята тут відбудуться три концерти.

Так, у суботу, 22 серпня, львів'ян запрошують на концерт Літній джаз в саду. Виступатимуть Анастасія Літвінюк та Ігор Гнидин (лідери проекту SHOCKOLAD), контрабасист Сергій Федорчук та вокалістка Юлія Швед. У Митрополичих садах лунатимуть хіти Френка Сінатри, Тоні Беннета, Енді Уільямса та інших.

Вартість квитків: 190 – 490 гривень.

Читайте також: Як виглядають Митрополичі сади у Львові у період карантину. Фото-, відеоекскурсія

У неділю, 23 серпня, диригент оркестру національного музично-драматичного театру імені Марії Заньковецької Богдан Мочурад запрошує на концерт «Музика з фільмів про кохання в саду». Лунатимуть хіти з найкращих романтичних фільмів 20 і 21-го століть.

Вартість квитків: 140 – 490 гривень.

У понеділок, у День незалежності, 24 серпня, у Митрополичих садах представлять концертну програми львівської співачки, переможниці шоу «Голос країни» Оксани Мухи «Два кольори». Звучатимуть найкращі українські пісні: «Гуцулка Ксеня», «Я піду в далекі роки», «Черемшина», «Ворожка», «Де ти тепер», «Шуміша ліщина» тощо.

Вартість квитків: 240 – 790 гривень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!