Львів’янка Оксана Муха виграла у шоу «Голос країни». Відео

69123 2
Оксана Муха прийшла на відбір із піснею Квітки Цісик.
фото: Богдан Ємець

фото: Богдан Ємець

Львівська співачка Оксана Муха стала переможницею дев’ятого сезону шоу «Голос країни». Результати голосування глядачів оголосили сьогодні, 22 квітня.

Читайте також: Люди Твого міста. Оксана Муха про зцілення піснею та дух Львова

Під час вибору наосліп вона виконала пісню Квітки Цісик «Де ти тепер», потрапила в команду молдовського співака Дана Балана.

У фіналі шоу Оксана Муха заспівала «Я піду в далекі гори» та дуетну пісню з тренером «Треба», яку Дан Балан написав спеціально до фіналу. Крім цього, вона повторно заспівала пісню Квітки Цісик, яку виконувала у відборі.

37-річна Оксана Муха народилась та живе у Львові. За час творчої діяльності у співпраці з капелою «Дударик» видала збірку пісень «Галичанка» (2006), «Re: sheto» (2010), «Колядки та щедрівки» (2014). Наступного року взяла участь у «Проект-Івасюк. Перезавантаження».


Читайте також:
22 Квітня, 2019 08:42
666 ... а "українець" зеленський виграв шоу"вибори президента уркаїни" ...
22 Квітня, 2019 01:35
ОЛЕГ ВИГРАЛА ПІСНЕЮ- ТРЕБА
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!