Львів’ян просять долучитися до акції «Благодійна верба» для допомоги воїнам

1347 0
Усі кошти будуть направлені на допомогу військовим.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

У Львові Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла та у храмах студентського капеланства стартувала щорічна благодійна акція «Благодійна верба». Про це повідомляє Студентський храм блаженного Олексія Зарицького.

Акція «Благодійна верба» скерована на підтримку благодійних проєктів «Фундації Святого Миколая», зокрема цьогоріч всі кошти будуть направлені на допомогу військовим.

Читайте також: Скільки українці відпочиватимуть на великодні свята. Календар вихідних

Придбати вербу можна упродовж тижня у:

  • Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла (вул. Театральна, 11) – щодня з 8:00 по 21:00.
  • Студентському храмі Блаженного священномученика Олексія Зарицького (вул. Лукаша, 3а) – у будні з 11:00 по 19:00, щодня до і після богослужінь.
  • Студентському храмі святого Володимира (вул. Природна, 8а) – щодня до і після богослужінь.
  • Храмі Пресвятої Трійці (вул. Тершаківців, 11а) – щодня до і після богослужінь о 18:00.

 

Нагадаємо, що львівські пластуни організовують збір великоднього кошика для Збройних Сил України. Усі охочі можуть приносити традиційні продукти, які освячуються на Великдень, до головного штабу «Пласту» у Львові на вул. Винниченка.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!