Львів’ян просять допомогти зібрати кошти на лікування дослідниці автентичної пісні Софії Палюх

4348 0
У Софії Палюх агресивна форма меланоми. Їй потрібна дорога хіміотерапія.
Фото: Фейбук

Фото: Фейбук

Львів’ян просять допомогти зібрати кошти на лікування співачки, дослідниці автентичної пісні, волонтерки Софії Палюх. Про це пише на своїй сторінці у Фейсбук Людмила Зборовська.

У вересні в Софії діагностували агресивну меланому. Їй вже зробили дві операції, зараз триває складне одужання, а незабаром на неї чекає продовження лікування – хіміотерапія. Одна ін'єкція коштує щонайменше 3 тис. євро. Таких ін'єкцій потрібно щонайменше 10-12.

Читайте також: Львів’ян закликають здати кров для порятунку трирічного хлопчика

Софію добре знають у мистецьких колах в Україні та за кордоном завдяки її участі в багатьох проєктах Майстерні Пісні. Вона – тонкий і професійний музикант, багато років поспіль займається вивченням та відтворенням української традиційної світської та церковної музики, володіє надзвичайно цікавим, своєрідним тембром голосу, що дає змогу напрочуд переконливо відтворювати автентичну манеру співу, також є активною учасницею спільноти Дриґ.

Крім того, Софія також волонтерить, їздила у зону розмежування у теперішній війні на Сході.

«Будь-хто з нас може не сьогодні-завтра опинитись у такому становищі. Тож не будьмо байдужими», – пише Людмила Зборовська.

Реквізити картки Софії Палюх:

Кредобанк

5168 0377 8446 0478

Для грошових переказів в євро

Beneficiary's bank:

JSC KREDOBANK Lviv, Ukraine

SWIFT: WUCBUA2X

Beneficiary:

SOFIYA PALYUKH

IBAN:

UA O53253650000026203010729199



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!