Львів'ян просять підтримати на карантині видавництво «Свічадо»

7685 0
Наступні пів року будуть вирішальними у питанні подальшого існування видавництва.
Фото: Свічадо

Фото: Свічадо

Львівське видавництво «Свічадо», що спеціалізується на релігійній літературі, звертається по допомогу до усіх небайдужих.

«Ще досі напівзачинені храми та книжкові релігійні крамниці, в яких розповсюджували більшість нашої літератури. Ми були змушені звільнити і відправити на біржу праці половину наших працівників, з надією, що ситуація зміниться і наша співпраця продовжиться. Наступні пів року будуть вирішальними у питанні подальшого існування видавництва «Свічадо», – ідеться в дописі на фейсбук-сторінці видавництва.

Читайте також: Чинім добро, усміхаючись крізь захисні медичні маски. Владика Богдан Дзюрах про Блаженнішого Любомира

У видавництві кажуть, що навіть одна придбана небайдужими книгами, може допомогти. Замовити книжки можна в інтернет-магазині видавництва «Свічадо» і отримати їх поштою або придбати у відчинених книжкових магазинах, де представлена література від «Свічадо».

«Звертаємося з проханням про підтримку до усіх тих, кому небайдужа доля релігійної книги, кому в минулому наші книги допомогли у духовному розвитку, хто хоче читати наші книги у майбутньому. Ми розуміємо, що багато хто також переживає скруту, особливо якщо йдеться про матеріяльне становище. Та якщо ви можете собі дозволити придбати принаймні одну книгу у нашому видавництві — це буде Ваш внесок на підтримку релігійного книговидання», – кажуть у видавництві.

Також у «Свічадо» просять згадати про видавництво у молитві.

Видавництво заснували у 1987 році студенти католицького університету в Любліні, а у 1991 році воно згорнуло діяльність у Польщі і почало працювати у Львові. Сьогодні це найбільше релігійне видавництво України, що видає та розповсюджує книжки богослужбової, катехитично-педагогічної, науково-популяної літератури на духовну тематику. Широкому колу читачів адресовані літературно-художні, мистецькі видання, книжки на теми подружжя, виховання дітей та психології.

Щомісяця тут видають журнал для дітей “Зернятко” і журнал "Кана" для родини.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!