Львів’ян просять підтримати створення повнометражного українського фільму. Як це зробити

1368 0
Ініціатори стрічки просять у львів’ян про підтримку, яку скерують на промокампанію, що є важливою, аби проєкт став успішним.
Фото: postmania

Фото: postmania

Дитячий фільм-мюзикл галицького виробництва «в.о. Святого Миколая» вже на фінішній прямій. Команда працювала протягом року, аби видати фільм до зимових свят. Автори стрічки просять у львів’ян про підтримку.

Фільм «в.о. Святого Миколая» – це історія стосунків батька та доньки, які через сімейні перипетії напередодні свята Миколая шукають щастя одне в одному. Батько Олександр – одинак. Він намагається виховувати свою непосидючу доньку Юстину.

«Це ніжна, драматична історія, яку, ми впевнені, усі захочуть переглядати раз за разом, слухаючи улюблені пісні та відчуваючи кожного разу ті ж ніжні емоції, що і при першому перегляді. Така собі сімейна святкова Історія», – каже Михайло Лишак, продюсер проєкту.

На сьогодні відзняли уже 100% запланованого фільму. Проте ініціатори стрічки просять у львів’ян про підтримку, яку скерують на популяризацію фільму, а саме промокампанію, що є важливою, аби проєкт став успішним. Ресурси також також скерують на завершальні роботи з оформлення фільму: титрування, кольорокорекцію, створення анімації.

Підтримати проєкт можна за посиланням.

Прем’єра стрічки запланована на грудень цього року і вийде в прокат двома мовами: українською та англійською.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!