Львів’ян просять подарувати вишиванки бійцям на Сході

2336 3
У рамках всеукраїнського Дня вишиванки, який припадає на 21 травня, відбудеться акція «Подаруй захиснику вишиванку». Львів'ян просять активно долучатися до ініціативи.
фото: vyshyvanka.net, oleshchuk.com, www.trust.ua

фото: vyshyvanka.net, oleshchuk.com, www.trust.ua

Львів’ян закликають принести вишиту сорочку військовим АТО, яка стане для них моральною підтримкою та оберегом у бою. Збір вже розпочато, він триватиме до 1 липня.

Сорочки приймають у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла, що за адресою вул. Театральна, 11, та у церкві святого Климентія – вул. Генерала Чупринки, 70. Вишиванки від львів’ян волонтери передадуть воякам на Схід.

Читайте також: Діти учасників АТО навчатимуться у вишах безкоштовно

«Звертаємося до всіх вишивальниць, до магазинів, підприємств, які займаються виготовленням вишиванок, – долучайтеся. Подумайте, як гордо бійці себе почуватимуть українцями. Таким чином ми реінкарнуємо образ воїна, піднімаємо бойовий дух», – наголосив Олександр Ткачук, військовослужбовець, автор проекту «Музика воїнів» та пісні «Укроп».

Контакти: Леся Воронюк-Волошина (голова оргкомітету) 050 261 57 40, Олександр Ткачук (член оргкомітету) 095 607 47 20.

 

Опублікувала Юлія Сабадишина

 


Читайте також:
21 Червня, 2017 09:49
Ira93 Дешевые вышиванки можно посмотреть на сайте Glazdov там очень приемлемые цены.
22 Травня, 2015 11:49
Петро Хороші подарунки... Вишиванка на базарі коштує 500 - 800 гривен.. Деж їх узяти..
21 Травня, 2015 09:21
Артур І я б собі хотів вишиванку :)
Служу в АТО
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!