Львiв’ян прoсять стaти дoнoрaми крoвi для пeрeдчaснo нaрoджeних дiтeй

2066 0
Здати кров поспішайкам можна 26 і 27 листопада у обласному Центрі крові, що на Пекарській.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Львiв’ян прoсять зтaти крoв для пeрeдчaснo нaрoджeних та недоношених дітей. Стати донорами крові можуть усі охочі упродовж 26 та 27 листопада в Львівському обласному центрі служби крові, що на вул. Пекарській, 65, повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук співорганізаторка щорічної акції «Кров для крихіток» Христина Гунчак.

Читайте також: Львів'янок закликають в'язати чудо-восьминіжок для недоношених діток

За її словами, усю зібрану кров передадуть відділенню передчасно народжених діток Львівській обласної клінічної лікарні, що на вул. Чернігівській.

Минулого року акція пройшла дуже успішно, тож, Христина Гунчак, що й цьогоріч вона буде такою.

Читайте також: Як у Львові рятують передчасно народжених дітей. Відео

Здати кров для передчасно народжених та недоношених діток можуть особи від 18 років, з вагою понад 50 кілограмів. Зі собою бажано мати документ, що засвідчує особу.

Тим, хто бажає стати донорами крові для поспішайок, бажано попередньо сконтактувати з Христиною Гунчак за номером: 068 844 16 33.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!