Львів’ян просять визначити найважливіші проблеми Львова. Опитування

4688 0
Серед найпопулярніших проблем, які обрали члени Спільноти Прихильників «Твого міста», – недосконала транспортна система, забудова міста без розвитку супутньої інфраструктури, погана екологія та проблеми сміття.
Image by SofieLayla Thal from Pixabay

Image by SofieLayla Thal from Pixabay

Tvoemisto.tv провело опитування членів своєї Спільноти, аби вони напередодні місцевих виборів, 25 жовтня, визначили перелік найбільш важливих проблем Львова. 

Тепер просимо вас, своїх читачів, обрати з них найактуальнішу. На основі обраної Вами проблеми ми питатимемо самих кандидатів представників партій чи кандидатів на голову Львівської ОТГ, а також аналізуватимемо їхні програми на предмет того, що вони робитимуть для її вирішення.

Серед найпопулярніших проблем, про які говорили члени нашої Спільноти, – недосконала транспортна система, поганий громадський транспорт, забудова міста без розвитку супутньої інфраструктури, неефективна боротьба з пандемією, погана екологія тощо.

Нагадаємо, Tvoemisto.tv створило Спільноту Прихильників і пропонує усім, хто цінує якісну, незаангажовану журналістику, долучитись до неї. 

Проголосувати за проблему, вирішення якої у Львові Ви вважаєте пріоритетною, можете нижче.

 
 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!