Львів'ян закликають брати на перетримку котів та собак з ЛКП «Лев»

1017 0
З 1 січня підприємство зачинять на двотижневий карантин.
Фото: Getty images

Фото: Getty images

З 1 січня у ЛКП «Лев» вводять обов’язковий карантин терміном на 14 календарних днів. Під час нього дезинфікують і знезаражують приміщення та інвентар. На цей час львів'ян закликають брати котів та собак на перетримку і прилаштування. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Під час карантину підприємство буде реагувати лише на ургентні випадки та приймати тварин у разі травм чи покусів. Впродовж двох тижнів усі приміщення, транспортні засоби, клітки та робочий інвентар продезинфікують.

Читайте також:  У двох селах на Львівщині ввели карантин через сказ у лисиць

Зазначимо, що у ЛКП «Лев» наразі перебувають близько 50 собак. До звичайного режиму підприємство повернеться з 15 січня 2024 року.

Охочих прихистити тварину запрошують на ЛКП «Лев» за адресою: м. Львів, вул. Промислова, 56. Телефон: 068-535-45-45. Познайомитися з підопічними тваринами можна на сайті lkplev.com, у рубриці «ПРИХИСТІТЬ». Також можна допомогти травмованим чотирилапим: заходьте на сайт lkplev.com та тисніть кнопку «DONATE».

Нагадаємо, що за місяць львівське комунальне підприємство «Лев» пришлатувало до нових господарів 27 домашніх улюбленців. Серед них 19 собак та 8 котів. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!