Львів'ян закликають допомогти бездомним людям під час морозів

1304 0
А також львів'ян просять у люті морози не закривати під'їзди.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

Львів’ян просять допомогти людям, які живуть на вулиці. Благодійники закликають долучитись до збірок одягу, харчів чи до роздач їжі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав львів’янин Іван Данилів.

Читайте також: Перше правило – мовчати про коронавірус. Як переживають карантин бездомні у Львові

«У наступні декілька днів очікується погіршення погодних умов. Це несе небезпеку для людей, які живуть на вулиці. Тому «Eleos Lviv» та «Здійснити мрію» готуємося до роздачі їжі та гарячих напоїв, щоб хоч якось їм допомогти. Закликаємо вас долучитися до цієї благодійної акції», – пише Іван Данилів.

Ті, хто хоче допомогти можуть звертатися до організацій «Eleos Lviv», «Здійснити мрію».

Читайте також: Львів’ян просять долучитися до роздачі їжі безпритульним. Як це зробити

Додамо, що бездомним також допомагають і у спільноті «Емаус – Оселя». Вони закликають не зачиняти під'їзди у люті морози. А також при нагоді дати бездомній людині гарячого чаю, чи якоїсь страви. Можна також запропонувати теплий одяг чи надати інформацію про пункти годування для безпритульних людей.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!