Львів'ян закликають повідомляти про бездомних, які можуть постраждати від заметілей

1748 0
Центри обігріву діють у Львівському центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб.
Photo by Daniel van den Berg on Unsplash

Photo by Daniel van den Berg on Unsplash

Через сильний снігопад і мороз львів'ян просять повідомляти про факти та місця перебування бездомних осіб, які потребують допомоги за тел: 233 14 79; 233 10 49 або на «гарячу лінію»: 15−80. 

Читайте також: Львів'ян також закликають розповідати бездомним особам, де вони можуть отримати допомогу

Центри обігріву діють у Львівському центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб (на вул. Кирилівській, 3а), де бездомні особи можуть перебувати упродовж доби. Пункт обігріву у цій установі функціонує щоденно з 09:00 до 20:00 год, а з 20:00 до 09:00 год для бездомних осіб діє відділення нічного перебування.

Також працює пункт обігріву на вул. Личаківській, 56 у робочі дні з 09:00 до 18:00 год. Його відкривають за умови зниження температури повітря до мінус 10°C, він також працюватиме через сильні снігопади.

Читайте також: Львів'ян просять долучатися до закупівлі продуктів, щоб нагодувати бездомних та потребуючих

Пункт обігріву у приміщенні Центру обліку забезпечує бездомних гарячими напоями та харчуванням швидкого приготування. Тут бездомні люди зможуть скористатися санітарно-гігієнічними послугами та отримати комплект одягу.

Нагадаємо, у ці дні синоптики попереджають про погіршення погодних умов. Сьогодні, 26 грудня, температура вночі коливатиметься від 5 – 10 градусів морозу, вдень 0 – 5 градусів морозу.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!