Обрав шлях пустельника. Волонтери підтримують чоловіка, який поселився у брюховицькому лісі

3949 0
Львів'ян просять без нагальної потреби не турбувати пана Романа.
Фото: Іван Данилів

Фото: Іван Данилів

Волонтери відвідали пана Романа, який поселився у брюховицькому лісі. Йому завезли продукти та передали одяг. Про це Тvoemisto.tv повідомив Іван Данилів, який організовував збір допомоги.

Читайте також: Львів'ян просять долучатися до закупівлі продуктів, щоб нагодувати бездомних та потребуючих

Також чоловіка навідав його племінник, який звернувся у редакцію Тvoemisto.tv, аби дізнатися, де саме поселився його родич. Він теж завіз допомогу учора. За його словами, дядько не хоче ні з ким жити, він кілька разів до цього покидав дім.

«Цей чоловік не хоче з кимось жити, це людина, яка вибрала такий спосіб життя. Він як монах-пустельник, дуже віруюча людина, яка виробила в собі безперестанну молитву», – розповів Тvoemisto.tv волонтер.

Львів'ян просять без нагальної потреби не турбувати пана Романа, тому що через велику кількість людей він може змінити місце перебування. Продуктів, за словами Івана, йому вистачить більше як на тиждень.

Читайте також: Купи листівку – нагодуй потребуючого. Львів'ян просять долучитися до благодійної акції

Нагадаємо, благодійна спільнота Елеос Львів запустила ініціативу з підпримки потребуючих. Купуючи листівки від Kozak Art, можна допомогти нагодувати їх. Одна листівка коштуватиме 20 грн, а набір з семи штук – 100 грн. Усі гроші з придбання листівок підуть на закупівлю продуктів.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!