Львів'ян запрошують на безкоштовні заняття зі скандинавської ходи

2148 0
Вони відбуватимуться щовівторка о 16:00.
Фото: depositphotos.com

Фото: depositphotos.com

Львів'ян запрошують на безкоштовні тренування зі скандинавської ходьби. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Вони відбуватимуться щовівторка о 16:00. Збір біля кафедри фізичного виховання «Львівської політехніки», вулиця Уласа Самчука 14.

«Скандинавська ходьба - це доступний, ефективний та приємний спосіб покращити своє здоров'я та самопочуття. Професійні тренери усього навчать та розкажуть, над чим треба працювати. Палицями для занять також поділяться. Заняття доступні для усіх, не залежно від віку: від дітей до старших людей», – розповів керівник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім’як.

Нагадаємо, що облаштують переодягальню біля корпусу комунального закладу ЛОР «Львівська обласна юнацько-спортивна школа» на вул. Уласа Самчука, 8.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!