Львів’ян запрошують на безкоштовну екскурсію замками «Золотої Підкови»

7615 1
У суботу, 16 квітня, до річниці народження Бориса Григоровича Возницького організовують безкоштовну екскурсію замками Львівщини, що входять до «Золотої Підкови». Охочих долучитися просять зголошуватися. Про це інформують у Департаменті з питань культури, національностей та релігій ЛОДА.
фото: studway.com.ua, ipress.ua, 7chudes.in.ua, uk.wikipedia.org, castles.com.ua

фото: studway.com.ua, ipress.ua, 7chudes.in.ua, uk.wikipedia.org, castles.com.ua

16 квітня 2016 року Львівщина та вся творча інтелігенція відзначатиме 90-річчя від дня народження видатного музейного подвижника Бориса Григоровича Возницького.

Із нагоди дня народження Бориса Возницького департамент із питань культури, національностей та релігій організовує безкоштовну екскурсію «Золотою Підковою» Львівщини для всіх бажаючих.

Екскурсійна група складатиметься з 45 осіб. Виїзд відбудеться 16 квітня о 10:00 годині за маршрутом м. Львів (вул. Винниченка, 14) – смт. Олесько – м. Золочів – с. Підгірці.

Усіх охочих просять звертатись за тел.: 261-22-27 до 15 квітня 17:00 год.,

Реєстрація за електронною адресою [email protected] де також потрібно вказати свої ініціали та номер телефону.

Детальніше про споруди так званої «Золотої Підкови», які вважають найграндіознішою замковою спадщиною, що залишилася в Галичині можна у проекті Tvoemisto.tv «Куди поїхати на вихідні зі Львова». 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
11 Квітня, 2016 12:54
ggio То -- моя Дідівщина....
В Олеському та Підгорецькому Замках я бував ДО РЕСТАВРАТОРІВ!!!
... і ... облазив ТАМ Все, куди міг Доступитись...
... хто ж зупинить 12-річного ідіота??? ;)
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!