Львів’ян запрошують на благодійний Handmade-ярмарок

2622 0
Ярмарок «Добро своїми руками» відбудеться 2 серпня у Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького. Із 12 години усі охочі зможуть придбати вироби ручної роботи львівських майстрів і, таким чином, долучитися до порятунку життя Насті Крупик. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.
фото: vk.com/vryatuj_nastyu

фото: vk.com/vryatuj_nastyu

У рамках благодійної ініціативи заплановані майстер-класи з виготовлення листівок, блокнотів, прикрас, майстер-клас з йоги, розваги з собаками хаскі, танці, вільні обійми та перегляд фільму в парку. Детальну інформацію можна отримати за посиланням.

Зазначимо, що у Анастасії Крупик діагностували неходжкінську Т-клітинну лімфобластну лімфому. Дівчина потребує дороговартісного лікування в Ізраїлі. Для матері, яка виховує Настю самотужки, сума в 100 000$ є непідйомною.

Контакти організаторів Handmade-ярмарку «Добро своїми руками»: 0978641378, [email protected] (Анна).

Опублікувала Ірина Савченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!