Львів'ян запрошують на кінопокази у куполі на даху

973 0
У куполі є опалення та генератори, якщо раптом вимкнуть світло.
Фото: Lviv Film Center

Фото: Lviv Film Center

У Львові, в кінотеатрі «Горіховий» (Lviv Film Center), щотижня показують культові фільми у куполі на даху. Кожен охочий може придбати квиток та переглянути легендарне кіно в незвичній атмосфері. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Розклад кінопоказів на цей тиждень:

  • 5 лютого, 19:30 – Культовий фільм Мартіна Скорсезе, біографічна драма з Леонардо Ді Капріо «Вовк з Волл-Стріт»;

  • 7 лютого, 20:30 – Легендарне романтичне кіно з Джимом Керрі і Кейт Вінслет «Вічне сяйво чистого розуму»;

  • 8 лютого, 20:30 – Один з найвідоміших фільмів у світі, «Форрест Ґамп» з Томом Генксом;

  • 9 лютого, 21:00 – Романтична мелодрами з Блейк Лайвлі «Вік Аделайн».

У куполі є опалення та генератори, якщо раптом вимкнуть світло. Відвідувачам дозволяють приносити із собою страви та напої, однак просять відмовитись від їжі, запах якої може заважати іншим глядачам.

Фільми демонструють українською мовою з англійськими субтитрами. Впускати відвідувачів на дах та у купол починають за 15 хв до початку кінопоказу.

Читайте також: Де знімали фільм «Довбуш». Топ-5 локацій зі Львівщини

Квитки можна придбати за посиланням або на вході (однак в куполі обмежена кількість місць, тож рекомендовано купувати квитки заздалегідь). Вартість одного квитка – 280 грн.

Слідкувати за наступними сеансами у куполі на даху можна тут.

Нагадаємо, що Львів із кожним роком стрімко розбудовують, тому для мешканців однимі з найкращих осередків відпочинку залишаються парки, як-от «Горіховий гай» – єдина природна зона відпочинку у Франківському районі. Наразі між місцевими мешканцями точиться конфлікт: облаштувати там тренувально-вигульний майданчик для собак чи покращити дитячий майданчик, який є на балансі міста.  Tvoemisto.tv дізналося, в чому причина непорозуміння, як на це реагує місто та як завдяки активній громадській позиції мешканців парк щороку стає кращим у матеріалі.

___________________________________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!