Львів’ян запрошують на молитовну ходу з чудотворною іконою

5766 0
Уперше чудотворна ікона «Милосердя двері», яка є офіційною іконою Року Божого милосердя, перебуватиме в Україні. Львів’ян запрошують на молитовну ходу.
фото: news.ugcc.uа

фото: news.ugcc.uа

У рамках святкових урочистостей із нагоди посвячення Храму Святої Софії – Премудрості Божої УКУ 10 вересня у Львові відбудеться молитовна хода від Архикатедрального Собору св. Юра до церкви Святої Софії – Премудрості Божої. Під час ходи нестимуть Ярославську чудотворну ікону «Милосердя двері».

Очолить ходу Глава і Отець УГКЦ Блаженніший Святослав, до участі запрошені єпископи. «Ввесь тиждень перед молитовною ходою триватиме Синод єпископів УГКЦ. Літургія в храмі Святої Софії – Премудрості Божої – це завершення Синоду», – розповідає о. Тарас Островський із духовно-пасторального відділу УКУ.

Читайте також: Блаженніший Святослав: Ми часто маємо спокусу опустити руки

Молитовна хода розпочнеться 10 вересня о 16.00 год. із молебня до Милосердя Божого у Архикатедральному Соборі св. Юрія.

Маршрут: вул. Устияновича – вул. Бібліотечна – вул. Степана Бандери – площа перед пам’ятником Жертвам комуністичних злочинів (зупинка 10 хв) – вул. Брюлова – вул. М. Вербицького – вул. Коперника – вул. Героїв Майдану – вул. Стрийська (Академія сухопутних військ - зупинка 10 хв.) – вул. Стрийська, 29 (храм Блаженних мучеників, зупинка 10 хв.) – храм Софії – Премудрості Божої

Паломництво від храму Св. Юра до церкви Святої Софії – Премудрості Божої – завершиться Вечірньою з Литією. Після вечірньої розпочнуться молитовні чування, які триватимуть до півночі. Проте храм буде відкритим для тих, хто захоче ніч напередодні посвячення храму провести у молитві.

Читайте також: У Львові освятять унікальний для України храм. Програма

«Ікона Пресвятої Богородиці «Милосердя двері» є офіційною іконою Року Божого милосердя. Вона є чудотворною та коронована Святим Папою Іваном Павлом ІІ у 1996 році. Те, що вона буде  у Львові та в Українському католицькому університеті, – унікальна нагода для вірних мати можливість помолитися та приступити до неї», – впевнений отець Тарас Островський.

Молитовну ходу супроводжуватимуть співом семінаристи  Львівської духовної семінарії Святого Духа. На маршруті передбачено три зупинки, де духовенство зачитуватиме розважання та молитви.

За матеріалами прес-центру УКУ


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!