Львів’ян запрошують на показ фільму про жінок «Невидимий батальйон»

1586 0
Фільм розповідає про участь українських жінок у війні з Росією.
фото WoMo

фото WoMo

Сьогодні, 28 вересня, о 18:30 в центрі Довженка, що на Сихові, відбудеться показ документального фільму «Невидимий батальйон», який розповідає про участь українських жінок у війні з Росією, повідомляють організатори.

«Невидимий батальйон» – це фільм у якому зібрано шість історій жінок-військовослужбовиць. Ці історії розказали три українські режисерки: Ірина Цілик, Світлана Ліщинська та Аліна Горлова. Героїні фільму мають індивідуальний життєвий досвід, вік, військові та цивільні професії, проте їх всіх об’єднала ця війна. Саме їхні історії створюють панорамну картину становища жінок у Збройних Силах. 

Читайте також: Топ-10 фільмів про сильних жінок

Фільм вже побачили тисячі глядачів по всьому світу: від Шанхаю і до Вашингтона та Нью Йорка, героїням фільму стоячи аплодував Парламент Канади.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!