Львів’ян запрошують на Світовий День Молоді із Папою. Як долучитися?

4623 0
Із 25 липня до 1 серпня за 250 км від українського кордону відбуватиметься одна з найбільших та найяскравіших подій цього року у світі – Світовий День Молоді. Близько 2 мільонів молодих людей з понад 180 країн світу, разом із Папою Римським Франциском, зберуться, щоб провести один із найбільших фестивалів нашої планети. Львів’яни ще мають змогу потрапити на унікальну подію.
фото: комісія у справах молоді УГКЦ

фото: комісія у справах молоді УГКЦ

«Молитва, спів, танець, спорт, вистави та багато інших подій дадуть змогу молодим людям пережити дуже особливий момент свого життя, а також по-новому відкрити для себе Церкву. Цю подію у 1985 році започаткував Святий Папа Іван Павло ІІ, і з цього часу такі зустрічі відбувались у різних куточках світу: Ріо-де-Жанейро, Торонто, Рим, Сідней та багато інших міст. А СДМ у Манілі (Філіппіни) зібрав, за різними оцінками, від 4 до 7 мільйонів учасників», – повідомляють організатори.

Світовий День Молоді у Кракові передбачає 4 зустрічі та молитви з Папою, а також фестиваль молоді, численні зустрічі, конкурси, обговорення, територію сповіді та ін. Більшість учасників проживатимуть у гостинних сім’ях краків’ян, а харчування відбуватиметься у кафе та ресторанах міста чи пересувних точках.

Реєстрація у Львові триватиме до 20 червня. Щоб стати учасником СДМ, слід зателефонувати до Комісії у справах молоді УГКЦ +38 (067) 67 91 176.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!