Львів’ян запрошують на виставку картин, що «оживають». Фото

1923 0
Відвідати музей можна буде протягом чотирьох днів із 10:00 до 18:00.
фото лілії онищенко в фейсбуку

фото лілії онищенко в фейсбуку

Від завтра, 13 березня, і до 16 березня у музеї Митрополита Андрей Шептицького, що на вул. Кривоноса, 1 у Львові, триватиме проєкт «Художники-дипломати: перехресні стежки». Йдеться про виставку малярських полотен українських художників, сюжети та образи з яких «оживуть» в музейному просторі.

Читайте також: Портрет Шептицького на смітнику. Як священник у Львові рятує пам’ятки

Як повідомляє у коментарі Tvoemisto.tv авторка ідеї Христина Береговська, за допомогою мультимедіа експонуватимуть 16 картин, виконаних видатними художниками, які мають українське походження. Окрім картин, на виставці представлять ангелів з колекції отця Севастіяна Дмитруха.

Відвідати музей можна буде протягом чотирьох днів із 10:00 до 18:00. Вхід коштуватиме 30 грн, однак вторговані кошти передадуть на впорядкування внутрішнього дворика музею Митрополита Андрея Шептицького.

Нагадаємо, що влітку минулого року у Львові відкрили музей Митрополита Андрея Шептицького на вул. Кривоноса, 1. Директор музею, отець Севастіян Дмитрух зазначав, що музей має стати науково-дослідницьким центром про родину Шептицьких, і окремо – про митрополита Андрея.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!