Політична реклама

Львів'ян запрошують на Йорданську баню

1204 0
19 січня на березі озера, що знаходиться за Центром творчості дітей та юнацтва Галичини (вул. Вахнянина 29, парк "Погулянка", кінцева зупинка трамваю №7) буде встановлено туристичну баню. Це пічка, викладена з каміння, яка протягом дня напалюється дровами. Ввечері уже розігріта піч накривається спеціальним великим "наметом", який може вмістити до 20 учасників.

У поєднанні з трав"яними напарами, якими поливаються гарячі камені, та охолодженням у ополонці озера така баня дає дуже добрий оздоровчий ефект. Про це повідомили організатори - турклуб "Аргонавт-Манівці".

З 16.00 до 20.00 поки напалюватиметься пічка біля неї можна буде обсохнути, відігрітися та переодягнутися після купання в ополонці. Безпосередньо баня розпочнеться о 20.00
 
Усе, що необхідно взяти з собою - це “банний комплект”:
- капці;
- рушник;
- плавки (купальник);
- (якщо маєте) банний віник.
 
Участь йорданській бані безкоштовна для всіх. З огляду на безпеку допускатимуться лише тверезі учасники!Про свій намір приєднатись просимо попередньо повідомити за тел.  0971833154 або 0932580100 Павло.
 
Окрім того, вдень на Погулянці можна буде покататись на ковзанах - поверхню озера вже розчищено під ковзанку. Ковзанка безкоштовна, усе що треба для веселого і активного проведення часу - це ковзани.
 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!