На Львівщині пройде ювілейна проща до Унівської Лаври

1144 0
30-та піша проща зі Львова до Унева відбудеться 25-27 серпня.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Львів’ян запрошують на ювілейну прощу до Унівської Лаври, що приурочена святу Успення Пресвятої Богородиці – храмовому празнику Святоуспенської Унівської Лаври. Через карантинні обмеження проща відбудеться у форматі онлайн. про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Як розповів керівник прощі єрм. Пантелеймон Гербери, цьогорічна її провідна тема  – «Бути поруч!» за біблійним мотивом «Устань, візьми дитятко і його матір…».

«Цього року наша проща є 30-та, ювілейна. Тема цієї прощі буде: «Бути поруч». Цей рік присвячений св. Йосифу. З огляду на обставини пандемії, проводимо прощу онлайн. Програма прощі буде розміщена на сторінці Унівської прощі, долучайтеся», – запрошує керівник прощі.

Читайте також: Чудо. Отець на Львівщині збирає історії подружніх пар, які просили про дітей

Зазначимо, що через карантинні обмеження проща відбудеться у форматі онлайн. Віряни зможуть доєднатися до прямих трансляцій, які відбуватимуться на Фуйсбук-сторінці за посиланням. Згодом організатори також оприлюднять детальну програму.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!