Львів’ян запрошують на прем’єру гумористичного скетч-кому

1653 0
«Наші Без Раші» – інтернет скетч-ком, який розповідає про країну, в якій хотів би жити кожен українець.
фото: medium.com

фото: medium.com

5 лютого у Львівському кіноцентрі, що на вул. Володимира Великого, 14а, відбудеться закрита прем'єра нового сезону «Наші Без Раші».

Кількість місць на події обмежена, тому охочих львів’ян просять реєструватися за посиланням. Початок о 19:00. Після прем’єри запланований фуршет для журналістів, партнерів та друзів. 

«Наші Без Раші» – інтернет скетч-ком, який розповідає про країну, в якій хотів би жити кожен українець. Що таке «Наші Без Раші»? Це країна, в якій на питання: «Як справи?» відповідають «Чудово», а не традиційне «Аби не гірше». У містах щодня відкривають інноваційні «стартапи», а не кіоски з цигарками. «Наші» найперше дивляться на те, що відбувається в них вдома, а не в сусідів. І найголовніше – «Наші» впевнені, що в них все буде добре, адже «Наші без Раші», - розповідають організатори.

Водночас 16 березня у Львові у театрі ім. Марії Заньковецької усі охочі зможуть побачити офлайн улюблених персонажів скетч-кому «Наші Без Раші». На сцені «оживуть» власник автосалону у Петра, поляки Влодик та Пшемик, Ромко зі Львова, Богдан Хмельницький, Катерина та персонажі нового 4-го сезону «Наші Без Раші»: Марфа і Тіхон, Франческа та Степан, Антон і Арися.

Партнерська публікація

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!