Львів’ян запрошують стати помічником Святого Миколая

1382 0
Мальтійська служба вже отримала кілька тисяч листів від дітей.
Gettyphoto

Gettyphoto

У Львові Мальтійська служба допомоги шукає помічників Святого Миколая. Вони запустили акцію року «Святий Миколай – дітям у потребі». Її мета – подарувати радість свята малечі, що зростають без батьків, і дітям із інвалідністю. Взяти участь можна орієнтовно до 10 грудня. 

Джерело: менеджерка Мальтійської служби Ольга Лех у коментарі Tvoemisto.tv

«Це традиційна акція Мальтійської служби, вона відбувається вже 26 рік поспіль. Ми допомагаємо дітям з інтернатів, будинків сімейного типу, діткам з інвалідністю, а також сім’ям, які опинилися в складних життєвих ситуаціях. Щороку ми збираємо велику кількість листів, у яких дітки просять про допомогу. Цьогоріч є ще більше прохань, адже на Львівщину переїхали релоковані дитячі будинки сімейного типу», – сказала вона.

Читайте також: Миколай бородатий. 5 дитячих пісень про Чудотворця

За її словами, Мальтійська служба вже отримала кілька тисяч листів від дітей. Станом на 28 листопада зголосились 500 помічників. Зараз активно шукають ще осіб, які зможуть долучитись до допомоги.  

Помічником святого Миколая можна стати у кілька способів:

1. Прийти в офіс Мальтійської служби допомоги, взяти дитячого листа до Чудотворця та виконати чиюсь мрію;

2. Зробити благодійну пожертву на рахунок Мальтійської служби допомоги (за ці кошти організація придбає солодощі для дітей, канцтовари, засоби гігієни, та передасть інтернатам) за посиланням.

3. Придбати канцтовари, предмети гігієни, нижню білизну для дітей та принести до офісу Мальтійської служби. Ці речі благодійна організація передасть у сиротинці.

Офіс Мальтійської служби допомоги розташований у Львові, на вул. Богомольця, 8. Контактний номер менеджерів: 067 275 12 02.

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!