Львів’янка Христина Погранична здобула срібло на юнацькій олімпіаді

2037 0
15-річна гімнастка поступилася першим місцем для російської спортсменки.
Фото: Національний олімпійський комітет України / Facebook

Фото: Національний олімпійський комітет України / Facebook

Львівська гімнастка Христина Погранична здобула срібло та стала віце-чемпіонкою Юнацьких Олімпійських ігор, які відбуваються у Буенос-Айресі (Аргентина). Про це повідомили на сторінці у Facebook Національного олімпійського комітету України.

«За підсумками виступів у чотирьох вправах – зі стрічкою, булавами, обручем і м'ячем 15-річна львів'янка набрала 65.100 бала, що дозволило їй піднятися на другу сходинку п'єдесталу в олімпійському Буенос-Айресі», – йдеться у повідомленні Олімпійського комітету.

Золоту нагороду отримала гімнастка з Росії Дарія Трубникова з результатом 69.400 балів, а бронзу – спортсменка з Італії Таліса Торретті з оцінкою 64.650 балів.

Читайте також: Львівські борці здобули 5 медалей на Чемпіонаті Європи. Фото

Нагадаємо, днями львів’янка Оксана Чудик здобула срібну медаль на ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських іграх у ваговій категорії до 65 кг


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!