Львів'янка перемогла на етапі кадетського циклу з фехтування в Австрії

651 0
Анна виграла такий турнір уже вдруге поспіль.
Фото: ЛОР

Фото: ЛОР

Вихованка Школи вищої спортивної майстерності, львів'янка Анна Максименко здобула «золото» на етапі європейського кадетського циклу з фехтування на шпагах в австрійському Клагенфурті. Про це повідомили у пресслужбі ЛОР.

Анна виграла такий турнір уже вдруге поспіль. У вирішальному протистоянні Анна Максименко перемогла польку Маґду Ратину з перевагою у п’ять уколів – 15:10.

«У фіналі було вже легко. У боротьбі за золото перемогла представницю Польщі. Часу передихнути немає, адже вже незабаром стартуватиму на чемпіонаті України, який проходитиме у Львові», – зазначила переможниця.

Читайте також: Львів'янка виборола медаль на чемпіонаті Європи з фехтування

За підсумками змагань, збірна України в складі Анни Максименко, Аліни Дмитрук, Поліни Спиридонової й Марії Середи посіла друге місце. Українки потрапили до трійки кращих серед 34-х команд. Анна Максименко опановує фехтування у  Школі вищої спортивної майстерності та Lviv Academy of Fencing. Тренують спортсменку Зоряна Семеряк та Андрій Орліковський.

Нагадаємо, що 15-річна львів’янка Анна Максименко увійшла до числа призерів в особистих змаганнях шпажисток серед юніорок. Вона виборола третю сходинку п’єдесталу.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!