Надихнув син. Як львів’янка створила унікальний розвиваючий альбом для дошкільнят

1933 0
Альбом є багаторазовим. Головний герой стане для діток справжнім другом, а виконувати завдання з ним буде весело і цікаво.

У Львові в продажу з'явився багаторазовий розвиваючий альбом «Котик Ясь та його історії» для дітей 3-5 років, який не змальовується. Якщо купити один примірник, то інший безкоштовно передадуть дітям, які дуже чекають на подарунок від Миколая. 

Читайте також: Топ-5 подарунків зі Львова. Як місцеві компанії популяризують українське Різдво

«Спочатку я придумала цей проєкт для свого сина. Це альбом формату В5 із завданнями для дошкільнят, зі спеціальним покриттям для багаторазового письма, з маркером в комплекті. Але це не просто добірка завдань, а справжня подорож з другом», – розповіла авторка альбому, директорка кінотеатрів Планета Кіно у Львові Оксана Хвальова.

Альбом створювали пів року. У ньому використали близько 200 авторських ілюстрацій, спеціально під видання. У комплекті йде також маркер для виконання завдань, який стирається сухою серветкою, тож альбом є багаторазовим.

На дитину чекають понад 20 завдань на логіку, уважність та творче мислення. Завдання подані у формі гри, тож дітворі має бути цікаво поскладати забруднені речі у корзину, розшукати тіні, знайти вихід з лабіринту та в оригінальний спосіб вивчити те, що оточує нас щодня.

Замовити альбом можна особисто в авторки або за посиланням. Скільки примірників ви замовите, стільки ж безкоштовно передадуть у соціальну службу, щоб роздарувати потребуючим дітям. Така акція триватиме до 19 грудня включно. Вартість примірника – 299 грн.

«Розуміючи, що такий альбом навряд чи потрапить до потребуючих дітей, пропоную вам стати помічником св. Миколая і за кожен проданий альбом ми з «Твоїм Містом» передамо ще один альбом тим, хто його потребує», – зазначила авторка.

Команда Тvoemisto.tv  разом із авторкою альбому передасть подарунки Центру соціальної підтримку, звідки потребуючі діти отримають їх на свято Миколая.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!