Львів‘янка судитиме матчі Української Прем‘єр-Ліги

701 0
25-річна Софія раніше була членом жіночого клубу «Львів'яночка» і виступала на позиції захисника.
ФОТО: УНІАН

ФОТО: УНІАН

Вчора, 14 липня, комітет арбітрів Української асоціації футболу надав статус арбітрів вищої категорії 10 суддям. Серед них — 25-річна львів‘янка Софія Причина. Про це повідомила пресслужба управління молоді та спорту Львівської ОДА.

Як йдеться в повідомленні, з моменту, коли Софія Причина почала свою кар'єру судді в 2015 році, вона займалась арбітруванням в різних лігах. Починаючи з юнацьких та молодіжних ліг, Софія просувалась вперед і здобувала досвід. Останні роки своєї діяльності вона судить матчі другої та першої ліг, молодіжної першості УПЛ, а також зустрічі жіночого чемпіонату. До того, як стати суддею, Софія сама активно грала у футбол. Вона була членом жіночого клубу «Львів'яночка» і виступала на позиції захисника.

Читайте також: Львів‘янки перемогли на чемпіонаті Європи зі скандинавської ходьби 

Для довідки

Українська Прем'єр-Ліга — організація, що здійснює проведення змагань вищого рівня чемпіонату України з футболу, Кубка України, а також Суперкубка та першості серед молодіжних команд. Термін Прем'єр-ліга також може застосовуватися безпосередньо до найвищого за ієрархією дивізіону Чемпіонату України з футболу, змагання у якому проводяться під егідою цієї організації. У такому значенні цей термін прийшов на зміну прийнятій протягом 1992—2008 років назві вища ліга.

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!