Львівська борчиня виборола «бронзу» на чемпіонаті світу

1048 0
У бронзовому фіналі вона перемогла російську борчиню з рахунком 10-8.

18-річна вихованка Львівського фахового коледжу спорту, уродженка Дрогобича Олександра Хоменець виборола бронзову медаль на чемпіонаті світу. Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської ОДА. 

Читайте також: 15-річна спортсменка з Львівщини стала чемпіонкою світу з пауерліфтингу

«Олександра змагалась у ваговій категорії 55 кг. У бронзовому фіналі вона перемогла російську борчиню з рахунком 10-8. Тренують Олександру Орест Скобельський та Андрій Бирка», – зазначили у пресслужбі.

Нагадаємо, за право представляти Україну на чемпіонаті світу Олександра змагалась зі ще одною львів‘янкою – Христину-Зоряну Демко. Завтра за вихід до бронзового фіналу змагатиметься ще одна львів’янка, 27-річна Богдана Кокозей-Ящук.

Читайте також: Львів’янка Марія Музичук виборола золото на командному чемпіонаті світу 

Додамо, що учора, 4 жовтня, на командному чемпіонаті світу в Іспанії львів’янка Марія Музичук виборола золото, а жіноча збірна України з шахів вперше з 2013 року піднялася на п’єдестал пошани командного чемпіонату і виборола бронзу. 

Участь у змаганнях брали представники 12 найсильніших у шахах країн світу.

 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!