Львів'яни зможуть приносити ялинки на утилізацію. Перелік локацій

998 0
У Львові діятимуть 6 централізованих пунктів збору ялинок.
Фото умовне

Фото умовне

У Львові незабаром почнуть діяти пункти, де мешканці зможуть здати ялинки на утилізацію. Загалом у місті буде 6 централізованих пунктів збору. 

Управління з питань поводження з відходами спільно з ЛКП «Зелене місто» та ЛКП «Зелений Львів», як і торік, організували централізовані пункти збору ялинок. 6 локацій працюватимуть 8 і 13 січня.

Відтак залишити хвойні дерева (обов’язково попередньо знявши з них усі іграшки та інші прикраси) мешканці Львова можуть біля контейнерних майданчиків за адресами:

  • вул. Виговського, 34 (на майданчику біля Залізничної РА) - 13 січня;

  • вул. Володимира Великого, 14а (вхід в Кіноцентр, що у парку «Горіховий Гай») – 13 січня;

  • вул. Хоткевича – вхід в парк імені Папи Римського Івана Павла II, поблизу церкви Різдва Пресвятої Богородиці – 8 і 13 січня;

  • вул. Татарська, 4-8 (біля контейнерного майданчика) – 8 і 13 січня;

  • вул. Грабовського , 2 (біля контейнерного майданчика) – 8 і 13 січня;

  • вул. Шафарика, 16 – 8 і 13 січня.

Львів'яни можуть самостійно привезти ялинки на станцію компостування, що на вул. Пластова, 13, в ЛКП «Зелений Львів», за адресою вул. Замарстинівська, 167а, або ж на ЛКП «Львівспецкомунтранс» на вул. Жовківська, 18. Привозити ялинки можна в робочі дні – з понеділка по п’ятницю, з 09:00 до 16:00 год.

Читайте також: Де у Львові можна відчути різдвяну атмосферу. Добірка локацій

Також ялинки і дідухи можна привозити в Домівку врятованих тварин, що на вул. Довбуша, 24. Тут їх використають як корм для тваринок.

Нагадаємо, що у Львові оприлюднили графік мобільних пунктів збору відпрацьованих люмінісцентних ламп, термометрів і батарейок на січень 2024 року.

Наталія Вареник

_____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!