Львів'яни розробили безкоштовний додаток, який допомагає впоратися зі стресом

2314 0
У програмі можна вказувати свій емоційний стан, пройти практики саморегуляції тощо.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

Львівські розробники створили додаток Be Alive – щоденник, який допомагає зрозуміти, як працювати з емоціями і впоратися зі стресовими станами.

Зазначимо, що з початком війни збільшилась кількість звернень до психологів стосовно тривожних та депресивних станів чи неконтрольованої агресії, що супроводжуються переживанням втрати близьких, дому чи ідентичності. Саме це підштовхнуло створити щоденник, який допоможе впоратися з тривогою та стресом, а також контролювати свій емоційний стан.

Читайте також: У мене осіння депресія? Коли вона мине та що таке SAD

«Зазвичай, за великим результатом стоять регулярні дії. Прикладів безліч: це спорт, кар'єра та, навіть, здорові зуби! Тому що неможливо один раз на рік почистити зуби і чекати, що вони будуть здоровими, так само, як неможливо натренуватись за один день. Якщо немає регулярності, то зазвичай немає і очікуваного результату», – пояснює один із співзасновників Be Alive, практикуючий психотерапевт Лев.

Команда прагне, щоб всі українці мали змогу щоденно робити маленькі практики для свого психологічного благополуччя, які в тривалій перспективі принесуть великі результати.

Додамо, що у додатку можна вказувати, що ви відчуваєте, який у вас настрій, пройти практики саморегуляції та прочитати статті про емоції та їх вплив, мистецтво контакту з собою, про емоційний інтелект тощо. 

Скачати додаток можна тут https://bealive.com.ua/

Нагадаємо, як кількість сонячного світла впливає на коливання наших емоцій і що із цим робити, читайте тут.

Ірина Давосир

____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!