Політична реклама

Львів’яни ще можуть віддати зброю анонімно і без покарання

1533 0
На Львівщині стартувала нова акція, при якій львів’яни досі можуть анонімно здавати зброю.

У міліції наголошують: людям, які самостійно повертають зброю не варто боятись відповідальності. Адже зберігається анонімність, повідомляє Львівська хвиля.

 А от якщо правоохоронці її вилучать самотужки, за таке може бути кримінальна відповідальність. Зараз місцеві правоохоронці підсумовують скільки одиниць зброї вдалось повернути врезультаті так званої ночі гніву.

Операція «Зброя» замінила кампанію добровільної здачі. Остання завершилась 21 березня. 

 До слова, три тисячі одиниць зброї отримали українські правоохоронці від людей. Такими є підсумки  кампанії із добровільної здачі зброї. Про це на засіданні Кабміну повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Урядовець навів приклад Львова, де тільки у суботу громадяни здали трохи більше півсотні пістолетів та автоматів. Також була вибухівка та гранати.

“54 пістолетів Макарова, сім автоматів Калашникова, 27 кілограмів вибухівки та 58 гранат. Це доволі пристойний арсенал. Люди здають те, що було вкрадено під час погромів райвідділів у Львові”, - зазначив Арсен Аваков.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!