Львів’яни вимагають прибрати парковку біля «Гранд готелю»

3223 6
Відповідну петицію зареєстрували на сайті звернень до Львівської міськради.
Фото: Петро Волинський

Фото: Петро Волинський

20 червня львів’янин Петро Волинський зареєстрував петицію до ЛМР із вимогою ліквідувати парковку біля «Гранд готелю» на проспекті Свободи, 13. Наразі петиція набрала 330 голосів львів’ян.

«На одній із найбільш завантажених пішоходами вулиць частину тротуару перетворили на парковку, звузивши пішохідну зону. Це створює дискомфорт для пішоходів», – ідеться в документі.

Читайте також: У Львові просять заборонити проводити ямковий ремонт доріг удень

Автор додає, що припарковані автомобілі заважають також руху громадського транспорту. Для того, щоб петиція потрапила на розгляд в ЛМР, вона має набрати 500 голосів львів’ян. Збір підписів за ліквідацію парковки на проспекті Свободи триватиме ще 54 дні.

Нагадаємо, що наприкінці року депутати ЛМР дозволили облаштувати парковку біля «Гранд Готелю».


Читайте також:
27 Червня, 2019 12:21
666 ... безапеляційність у ствердженнях про все і всіх МОЖЕ СПРИЙМАТИСЯ як одна із ознак рагуля ...
27 Червня, 2019 11:47
666 ... безапеляційність у ствердженнях про все і про всіх -- це і є однією із ознак конкретного рагуля ...
26 Червня, 2019 19:23
Іван По кожному такому рагулю писати петицію?
Петицію про що? Дотримуватися правил дорожнього руху?
А біля гранд готелю проблема в тому, що лмр рада дозволила паркування там, де його не мало б бути. Тому і складена петиція. Пішоходи мають бути в пріоритеті, не власники автомобілів.
26 Червня, 2019 17:38
666 ... сто метрів в керунку пл.Міцкевича рух по хіднику перекриває конкретний таксист (в заїзді , що веде до колишнього к-ру "Спартак") ... чомусь його "львів'яни"( і "івани" ) в притул не бачать ... (а чому його не бачить поліція мені зрозуміло) ...
26 Червня, 2019 15:50
Іван парковка дійсно заважає пішоходам.
До того ж, там дозволене тільки паралельне паркування, а паркують автомобіль ялинкою порушуючи ПДР.
26 Червня, 2019 15:35
666 ... цікавий зір у тих "львів'ян" ... парковка на проїзній частині їм той "зір" звужує , а ота конструкція на хіднику певне розширює ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!