Львів’яни за 9 тис. доларів намагалися підкупити прикордонників на Львівщині

489 0
Вони намагалися підкупити прикордонників, аби вивезти ухилянтів з країни.
Фото: Спецпрокуратура

Фото: Спецпрокуратура

Подружжя зі Львова намагалося підкупити прикордонників, аби переправити ухилянтів через кордон. Про це повідомила Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону. 

«Підозрювані підшукували чоловіків призовного віку та за гроші пропонували послуги із безперешкодного перетину кордону через офіційні пункти пропуску. Встановлено, що вони планували підкупити працівників прикордонної служби, щоб вони посприяли у незаконній оборудці. За трьох потенційних ухилянтів вони пропонували 9 тис доларів США», – йдеться у повідомленні. 

Спочатку прикордонники погодились на пропозицію, проте повідомили про ситуацію правоохоронців. Після цього, під час надання обговореної суми, подружжя затримали у Івано-Франковому. 

Читайте також: Скільки вироків ухилянтам винесли в Україні за минулий рік

Наразі їм повідомили про підозру за фактом незаконного переправлення осіб через державний кордон України та надання неправомірної вигоди службовій особі (ч. 3 ст. 332, ч. 3 ст. 369 КК України). 

Нагадаємо, що нещодавно на Львівщині затримали двох чоловіків, які організували схему із переправлення ухилянтів закордон. 

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!