Львів'яни здобули 9 нагород на чемпіонаті України з боксу

897 0
Серед нагород є три золоті медалі.
AFP/Archives

AFP/Archives

У неділю, 26 листопада, у Львові завершився чемпіонат України з боксу серед чоловіків і жінок (еліта) на призи Андрія Котельника. Перше загальнокомандне місце здобула збірна Харківщини, друге – Львівщини, третє – Київщини. Про це повідомила пресслужба відділення НОК України у Львівській області

Зокрема, чемпіону України в олімпійській ваговій категорії до 63,5 кг Даниїлу Заморилу зі Львова, який у фінальному бою сенсаційно переміг титулованого харків'янина Ярослава Харциза, вручили приз за найкращу техніку.

Читайте також: Стало відомо, коли відбудеться бій Усик – Ф'юрі

Загалом львів'яни на чемпіонаті України вибороли 3 золоті (Анастасія Саранюк, Андрій Тишковець і Даниїл Заморило), 3 срібні (Тетяна Дачишин, Іван Завадський та Олександр Гриців) і 3 бронзові (Софія Турбініна, Анна Добровольська і Дмитро Куля) медалі.

Нагадаємо, представник Львівщини у складі збірної України 21-річний Данило Заморило переміг Султана Мусінова із Казахстану у турнірі з боксу. 

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!