Львів'яни знову можуть користуватися Порталом мешканця

797 0
На порталі оновили та розширили перелік послуг.
фото: мінцифра

фото: мінцифра

У Львові після двох років перерви відновив роботу Портал мешканця. Про це повідомила пресслужба ЛМР.

Завдяки зручному функціоналу сайту, у містян є можливість подавати запити та звернення онлайн, замовляти адміністративні послуги, а також оплатити послуги, податки чи штрафи. На порталі оновили та розширили перелік послуг, що дає більше можливостей для користувачів щодо торгівлі, транспорту, благоустрою та зовнішньої реклами.

Читайте також: В Україні з'явиться мобільний застосунок для військових

Як користуватися порталом дивіться за посиланням.

Нагадаємо, у Львові найближчим часом планують запустити веб-портал E-shop, який має зробити користування ЛеоКартом зручнішим.

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!