У Львові запустять новий сервіс для ЛеоКарт

19051 0
Наразі вже є ряд користувачів, які тестують сервіс.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У Львові найближчим часом планують запустити веб-портал E-shop, який має зробити користування ЛеоКартом зручнішим. Про це повідомив у інтерв'ю Tvoemisto.tv директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міської ради Олег Забарило.

Наразі вже є ряд користувачів, які тестують сервіс. Крім можливості поповнення транспортної картки, він дозволить людині проаналізувати свої наявні поїздки. Тобто подивитися на якому маршруті, в який день, скільки разів людина розрахувалась за допомогою використання ЛеоКарт. 

Читайте також: Про нові маршрути, е-квиток і брак водіїв. Інтерв’ю з керівником управління транспорту Львова

«Це сервіс, який буде найближчим часом доступний. Він дасть відповідь на багато питань, зокрема, чому саме в такому розмірі списують кошти, а не в іншому», – пояснив Олег Забарило. 

Нагадаємо, що випуск додатку для ЛеоКарт планують на перше півріччя 2024 року. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!